قربانی کردن جاسوس های دم دستی . . .
قربانی کردن جاسوس های دم دستی برای نجات شبکه کودتای مخملین
سرسپردگی علنی به آمریکا یا حفظ ظاهر در این زمینه، به یکی از اختلافات و چالش های بزرگ در میان گروه های ضدانقلابی تبدیل شده است که پیش از این تلاش داشتند ذیل عنوان شاعرانه و مبهم «جنبش سبز»، ائتلافی بزرگ تشکیل دهند. برخی زیاده روی ها در ابراز سرسپردگی به آمریکا باعث شده تا طیفی از عناصر ضدانقلاب به ابراز تحفظ ظاهری بپردازند.
در این زمینه سایت آشوب طلب موسوم به جنبش سبز با اشاره به تحرکات علنی عناصری نظیر محسن سازگارا، محسن مخمل باف، عباس میلانی و... که اوج آن در عذرخواهی مضحک مخملباف از رئیس جمهور آمریکا به خاطر تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ نمود پیدا کرد، نوشت: جریان بیرون نظیر صدای آمریکا و برخی اتاق فکرهای آمریکایی درصد تأثیرگذاری بر جنبش هستند. تماس با چنین شبکه هایی اشخاص یا نیروها را وام دار می کند. صدای آمریکا تلاش دارد تا امثال نوری زاده ها، سازگاراها و عباس میلانی ها را به عنوان سخنگوی جنبش معرفی کند.
این سایت ضدانقلابی با استثنا کردن مؤسسات برانداز وابسته به حزب دموکرات، به معرفی سربسته برخی موسسات نومحافظه کار در آمریکا که علیه ایران فعالیت می کنند، پرداخت و نوشت: آقایان سازگارا و مهدی خلجی در مؤسسه واشنگتن برای سیاست خاورمیانه کار می کنند. همچنین مؤسسه امریکن اینترپرایز که سخنرانی بوش درباره خاورمیانه جدید در این موسسه ایراد شد. نومحافظه کاران آمریکایی، خود را در فعل و انفعالات کشورهای خاورمیانه ذی نفع می بینند و سعی می کنند حوادث را کانالیزه کنند.
گفتنی است تحرک اخیر برای متفاوت قلمداد شدن با جریان های رسمی وابسته به آمریکا پس از آن صورت گرفت که نقش آمریکا در پروژه القای تقلب در انتخابات ایران و تشنجات خیابانی دیگر قابل انکار نبود وگرنه سایت هایی نظیر «جنبش سبز» برای ایفای نقش در پروژه «عملیات رسانه ای» آمریکا- تا پیش از آشکار شدن شکست پروژه- هیچ ابایی نداشتند اما با مشاهده افتضاح به بار آمده، به این نتیجه مشترک با اتاق فکرهای آمریکایی رسیده اند که عملیات انجام شده درست خلاف «نقشه» پیش رفته است به این معنا که آشوب ها قرار بوده به صورت مخملین و نرم باشد اما در عمل، از آن پتکی چدنی با دسته شکسته باقی مانده و دیگر امکان ادامه مسیر امکانپذیر نیست.
به نظر می رسد اقدام اخیر، بخشی از پروژه فریب برای بازسازی آبروی از دست رفته و بازسازی جبهه از هم پاشیده است و از سوی محافل اطلاعاتی در غرب مدیریت می شود. براساس سناریوی جدید، قربانی کردن جاسوسان دم دستی و بدنام جهت نجات شبکه کودتا در دستور کار قرار گرفته است.
نگرانی از آشکار شدن ردپای قدرت های بیگانه در آشوب طلبی (در پوشش نام جنبش) در حالی است که انگلیسی ها پریروز جایزه ای 50 هزار دلاری را به محسن مخمل باف (سخنگوی سبزها و موسوی در خارج کشور) هدیه کردند. این جایزه تحت پوشش «آزادی برای خلق هنری» داده شد و مخمل باف اعلام کرد آن را تقدیم حسینعلی منتظری- که از وی به عنوان پدر معنوی آشوبگران آمریکایی یاد می شود- می کند.
به نظر می رسد محافل غربی به خاطر رو در بایستی در تقدیم مستقیم کمک های مالی اعطایی به اشخاص مذکور، آنها را با واسطه ارائه می کنند و البته امثال مخمل باف نیز در این زمینه اختیاری از خود ندارند.
کارنامه مردودی زیربغل حزب مشارکت
کارنامه مردودی زیربغل حزب مشارکت
«کارکرد و کارنامه حزب مشارکت از منظر یک حزب سیاسی نه تنها ناموفق که عملاً مردود است».
صادق زیبا کلام که با برخی سران مشارکت نظیر رمضان زاده، حجاریان، تاج زاده، سمتی و... دوستی دیرینه دارد، ضمن تاکید بر تحلیل فوق، در روزنامه اعتماد نوشت: مشارکت را از منظر حزب بما هو حزب، نمی توان تشکیلات موفقی دانست.
وی با اشاره به نظرخواهی 10 سال پیش حجاریان از وی درباره حزب و توصیه هایی که به او درباره تشکیلات کرده نوشت: همان چند دقیقه ای که با حجاریان در دفترم صحبت کردم 20 بار به ساعتش نگاه کرد. همه شان اینگونه بودند... مشارکت در تجزیه و تحلیل نهایی، شد جریانی مثل سایر احزاب، مثل سازمان مجاهدین انقلاب، نهضت آزادی، کارگزاران سازندگی... مشارکت هم شد تشکیلاتی همچون سایر تشکیلات که رهبران آن هرگز از تهران فراتر نمی روند، آن هم خیابان های شمال شهر تهران. تشکیلاتی که اگر کادرها و رهبران اصلی آن را در یک مینی بوس جا می دادیم نصف مینی بوس خالی می ماند.
زیبا کلام که این تحلیل را در یازدهمین سال تاسیس مشارکت نوشته، اضافه می کند: خیلی نیازی به رمل و اسطرلاب نیست که آخر و عاقبت چنین حزبی چگونه از آب درمی آمد. آنان که فکر می کردند طی 11 سال هر کاری که می توانستند کرده اند آخرالامر متهم شدند به این که هیچ کاری نکرده اند. من برای سخنرانی به استان های مختلف می رفتم. در هیچ شهری ردی و اثری از مشارکت نبود.
همزمان، رضا خاتمی دبیرکل سابق مشارکت، معرفی نامزد مستقل (معین) در انتخابات سال 84 را اشتباه توصیف کرد. وی در گفت وگو با روزنامه اعتماد گفت: ای کاش در آن انتخابات کاندیدا معرفی نمی کردیم و کاندیدا نداشتیم.
انتشار اظهاراتی از قبیل اظهارات رضا خاتمی و صادق زیباکلام از آن جهت قابل تأمل است که اعضا و رسانه های وابسته به حزب مشارکت در انتخابات اخیر تلاش کردند رأی میرحسین موسوی را به پایگاه اجتماعی خود نسبت دهند حال آن که قاطبه آن 13 میلیون رأی با تصور پایبندی موسوی به سوابق خط امامی به وی رأی داده بودند. سران مشارکت در انتخابات سال 84 هم در پی رد صلاحیت معین مدعی شده بودند نظام از پایگاه رأی و قطعیت پیروزی دکتر معین می ترسد. آنها حتی برای فشار به کروبی ادعا کرده بودند معین براساس نظرسنجی ها 19 میلیون رأی می آورد و برنده انتخابات است در حالی که وی 5/4 میلیون رأی بیشتر نیاورد.
با درک همین واقعیت های سیاسی بود که حزب مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری امسال، به جای به میدان آوردن نامزدی حزبی و صریح (نظیر معین) به سراغ یک چهره خاکستری که 20 سال را در سکوت گذرانده بود رفت و به موازات آن از 3 ماه قبل از آغاز انتخابات، پروژه القای تقلب در انتخابات را کلید زد تا در جا زدن 11 ساله در جذب مخاطب و هوادار را با عوام فریبی و تحریک عواطف به انجام رساند اما این یارگیری بادکنکی را همان گونه که باد آورده بود، باد هم برد.تجمع دانشجویان مقابل سفارت رژیم عربستان
در اعتراض به کشتار شیعیان در یمن
دانشجویان دانشگاه های تهران مقابل سفارت عربستان تجمع کردند
تجمع دانشجویان هشت دانشگاه تهران در اعتراض به کشتار شیعیان در یمن عصر دیروز مقابل سفارت عربستان در تهران برگزار شد.
دانشجویان در این تجمع شعارهایی چون «یاایهاالمسلمون اتحدوا اتحدوا»، «پلیس دیپلماتیک برادرت را کشتن»، «می کشم می کشم آنکه که برادرم کشت»، «جامعه اسلامی اتحاد اتحاد»، «مرگ بر اسلام آمریکایی»، «مرگ بر سه نوکران ابلیس سعودی، آمریکا، انگلیس»، «وهابی بی پدر اعدام باید گردد»، «وهابی وهابی دشمن سیدعلی»، «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد»، «سعودی، یهودی پیوندتان مبارک»، «دشمن دین وحدت، رژیم وهابیت»، «این دفتر توطئه تعطیل باید گردد، سفیر آمریکایی اخراج باید گردد»، «دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد»،«مرگ بر صهیونیزم»، «بسیجی؛ سفارت تسخیر باید گردد»، «مرگ بر منافق»، «خامنه ای حکم جهادم بده از غصه یمن نجاتم بده» را سر دادند.
در این تجمع اعتراض آمیز تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه های مختلف سخنرانی کرده و خواستار مقابله جدی با نسل کشی شیعیان در یمن توسط دولت صنعا و عربستان سعودی شدند.
این تجمع مراسم برائت از مشرکین و رمی جمرات به همراه بیان شعارها و قرائت قسمتی از پیام برائت از مشرکین امام (ره) به پایان رسید.
پس از برگزاری مراسم رمی جمارات برخی از دانشجویان تجمع کننده به سمت سفارت عربستان سنگ پرتاب کردند.
شیطان برای حاجی ها خط و نشان کشید!
شیطان برای حاجی ها خط و نشان کشید!
صدای آمریکا از قول وزیر کشور عربستان نسبت به سیاسی شدن مراسم حج و برائت از مشرکان هشدار داد.
صدای آمریکا از قول نایف بن عبدالعزیز اعلام کرد: به هیچ کس اجازه سیاسی کردن این مراسم مذهبی را نخواهیم داد.
رسانه رسمی شیطان بزرگ همچنین از اینکه جمهوری اسلامی ایران بر «ضرورت نمایش وحدت مسلمانان در مراسم حج» تأکید دارد ابراز ناخرسندی کرد و نوشت: ایران می گوید مسلمانان نباید نسبت به آنچه در جهان اسلام می گذرد بی اعتنا باشند.
در حالی که نظامیان سعودی با بمب های فسفری و دیگر تسلیحات اعطایی آمریکا در حال تجاوز به خاک یمن و نسل کشی مردم بیگناه و شیعیان مظلوم صعده است، صدای آمریکا به نقل از وزیر کشور رژیم سعودی گفت نیروهای عربستان با هر گروهی نظیر شیعیان حوثی که به مرزهای ما تجاوز کند برخورد می کند.
رژیم سعودی هر ساله فشار خود را برای محدودتر کردن «رمی شیطان بزرگ» برائت از استکبار آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی شدت می بخشد. این رژیم باید به امت اسلامی و نمایندگان آنها در موسم حج توضیح دهد که چرا از شعارهای «الموت لامریکا، الموت لاسرائیل و یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا» هراسان است.
رژیم صهیونیستی در اقدامات وحشیانه خود در جنگ های 22 روزه و 33 روزه علیه مردم فلسطین و لبنان، چراغ سبز و حمایت برخی دولتمردان سعودی را جلب کرده بود همچنان که برخی عملیات تروریستی وحشیانه در مناطقی نظیر عراق با حمایت سعودی ها و در خدمت مطامع آمریکا صورت می گیرد. سعودی ها با وجود حمایت علنی از صدام در عراق و طالبان در افغانستان و تحمیل سال ها محنت و شکنجه و محرومیت بر ملت های مظلوم آن دو کشور، اکنون از اشغالگری های آمریکا حمایت می کنند.لبنانی ها و مصری ها به سبزها «لس آنجلسی» می گویند
یک سایت ضد انقلابی وابسته به محافل اطلاعاتی در غرب به نقل از همکار خود که در بیروت اقامت دارد اذعان کرد مردم در لبنان، جمهوری اسلامی و احمدی نژاد را سمبل مبارزه و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی می دانند و همزمان مدعیان جنبش سبز را طرفداران اسرائیل و آمریکا تلقی می کنند.
همکار روزنت با اشاره به این که در کشورهای اسلامی و عربی از جمله لبنان، ایران را سمبل مقاومت در برابر اسرائیل می دانند، به ملاقات خود با یک تبعه مصر پرداخت و نوشت: او از احمدی نژاد با احترام یاد کرد و به عنوان یک الگو نام برد. وقتی از دلیل این علاقه و احترام پرسیدم، پاسخی جز مواضع محکم احمدی نژاد علیه اسرائیل و آمریکا نشنیدم.
نویسنده این سایت ضد انقلابی هرچند سعی می کرد حامیان جمهوری اسلامی و رئیس جمهور در کشورهای اسلامی را بی خبر و ناآگاه معرفی کند، نوشت: در اکثر تجارب دیگر بعد از انتخابات، وقتی لبنانی های نزدیک به حزب الله اسم ایرانی را می شنوند لبخند می زنند و با مشاهده مخالفت ما با حاکمیت، چهره هایشان با علامت سؤال تغییر می کند. جالب آنجاست که دقیقا قطب مخالف رئیس جمهور یعنی میرحسین موسوی را به عنوان کسی می شناسند که از آمریکا تغذیه می شود. این وضعیت به وضوح آزاردهنده است.
«آیدا- ق» که تلاش داشته احمدی نژاد را نزد بانوی مصری تخطئه کند، با اشاره به ناکامی خود می نویسد: او در پایان گفت وگو از من پرسید شما با موسوی و ایرانی های لس آنجلسی هستید؟
وی اذعان کرد: «رویکرد فعالان جنبش سبز به وضوح نشان دهنده تمرکز آنها بر اروپا و آمریکاست و گاه از یاد می رود که ما در حساس ترین منطقه جهان زندگی می کنیم. کیست که نداند منافع آمریکا و اروپا در این منطقه از بقیه روابطشان در دنیا مهمتر است؟»
گفتنی است سردادن شعارهای «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» و خط زدن شعارهای مرگ بر اسرائیل و آمریکا توسط عناصر آشوب طلب مدعی حمایت از موسوی و کروبی، هرچند سازمان های اطلاعاتی و سردمداران استکبار در آمریکا و انگلستان و اسرائیل را هیجان زده کرد اما طبیعتا و به طور همزمان با بدگمانی و نفرت شدید ملت های مسلمان منطقه و جهان- و حتی ملت های غیرمسلمان اما استقلال طلب- مواجه شد.
تایم: سبزهای ایران از آمریکا درخواست کمک کردند
تایم: سبزهای ایران از آمریکا درخواست کمک کردند
سرویس سیاسی-
هفته نامه آمریکایی تایم در گزارشی اعلام کرد جریان انحرافی سبز رسماً از مقامات ارشد آمریکایی درخواست کمک کرده است.
این گزارش که روز گذشته در پایگاه اینترنتی تایم منتشر شد با ارائه جزئیاتی دقیق، از درخواست کمک فتنه گران موسوم به سبز از دولت واشنگتن خبر داد.
گزارش مذکور با عنوان «جنبش سبز ایران دستش را به سوی آمریکا دراز کرده است» درباره چگونگی و ماهیت این درخواست سبزها از واشنگتن می نویسد: «ظرف هفته های اخیر، دولت اوباما از طریق کانال های ارتباط جمعی و خصوصی تقاضاهای بیشماری دریافت کرده است که همه آنها خواستار قاطعیت آمریکا در برخورد با رفتارهای ضد حقوق بشری ایران، پرهیز از اقدام نظامی علیه ایران و تحریم فوری سپاه پاسداران است.»
رابین رایت، روزنامه نگار معروف آمریکایی و نویسنده کتاب هایی مانند «عصر ]امام[ خمینی» و «آخرین انقلاب بزرگ» در گزارش خود در مورد علت این درخواست سبزها از کاخ سفید می نویسد: « به نتیجه نرسیدن کشمکش مذاکرات هسته ای ایران، انگیزه اصلی اپوزیسیون برای درخواست شدت عمل آمریکا علیه ایران شده است.»
به عبارت دیگر، بنابر گزارش تایم، سبزها در ایران بحران هسته ای با غرب را فرصتی برای خود می دانند تا آمریکا را به اعمال فشارهای بیشتر علیه ایران ترغیب کنند. این موضوع دقیق با راهبرد اعلام شده در سند تأملات راهبردی حزب مشارکت که تاکید می کند «تهدیدها علیه نظام فرصتی برای اصلاح طلبان است» مطابقت دارد.
وی در ادامه با معرفی محسن مخملباف- فیلمساز ضدانقلاب و فراری- به عنوان نماینده و سخنگوی سبزها، از دیدارهای وی با مقامات دیپلماتیک آمریکا در واشنگتن و ارائه لیستی از درخواست ها خبر می دهد و می نویسد؛ «وی پنجشنبه گذشته در سخنانی در موسسه کارنگی واشنگتن که در آن جمعی از مقامات شورای امنیت ملی و وزارت امور خارجه آمریکا حضور داشتند، خطاب به مقامات آمریکایی و صاحب نظران مسائل ایران گفت: اقدام نظامی فقط مایه جان گرفتن ایران خواهد شد. این فیلمساز که هم اکنون ساکن اروپاست، گفت که اپوزیسیون وی را به آمریکا فرستاده است تا نقطه نظرات جنبش اپوزیسیون را به اطلاع مقامات آمریکایی برساند. وی اظهار داشت: گفت وگو بهتر از جنگ است اما در عین حال هشدار داد که غرب نباید به صرف امتیاز گرفتن در گفت وگوهای هسته ای، رژیم ایران را در آغوش بگیرد و جنبش اعتراض سبز ایران را زیر پا له کند.» مخملباف در جریان آشوب های اخیر حمایت های صریحی از میرحسین موسوی به عمل آورده بود.
تایم در ادامه می نویسد سایر سران جریان سبز- که نامی از آنها برده نشده- از آمریکا می خواهند در رابطه با انتخابات اخیر ایران بسیار فعالانه تر عمل کرده و ایران را محکوم کند و از قول مخملباف تاکید می کند؛ « هر قدمی هر چند کوچک، برای جنبش اپوزیسیون ارزشمند است.»
این گزارش از درخواست سبزها برای حمایت کاخ سفید از بیانیه ها و نظراتشان خبر داده و می افزاید، «واشنگتن باید نقطه نظرات و بیانیه های اپوزیسیون را به رسمیت شناخته و به آنها پاسخ گوید.»
این در حالی است که اخیراً بعضی منابع آمریکایی مانند روزنامه لس آنجلس تایمز تاکید کرده اند آمریکا از تداوم اعتراضات در ایران ناامید شده و معتقد است نظام توانسته ثبات خود را حفظ کند و «سبزها مرده اند».
به گزارش تایم، مخلباف در این جلسه با اشاره به عذرخواهی منتظری بابت تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال 1358 از بی توجهی و عدم حمایت صریح واشنگتن از این گونه اقدامات به شدت انتقاد می کند.
در ادامه این گزارش آمده است سبزها خواستار اعمال تحریم های جدی و موثر علیه ایران هستند. البته در این اعمال فشار و تحریم، سپاه پاسداران در اولویت قرار دارد چرا که به زعم آنان مقابله با سپاه به معنای مهار ایران است؛ «چهره های اپوزیسیون از دولت آمریکا خواستند که در ابتدا سپاه پاسداران را هدف تحریم قرار دهد. بازداشتن آن، کانون حیاتی بازدارندگی رژیم مزاحم و دردسرساز جمهوری اسلامی است.»
بنابراین گزارش اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی از کاخ سفید خواسته است پیش از آنکه سپاه پاسداران دست به اقدامات پیشگیرانه زده و موفق به یافتن راهکارها شود، بدون فوت وقت این نهاد هدف تحریم ها قرار گیرد.
این گزارش در حالی منتشر شد که شواهد و قرائن نشان می دهد همکاری رسمی فتنه گران سبز و آمریکا مدت ها قبل از این آغاز شده است و احتمالا قرار است این حمایت و پشتیبانی حالتی آشکار و رسمی به خود بگیرد. کمتر از دو هفته پیش نیز جرج بوش اصلاح طلبان را خط مقدم آمریکا در ایران خوانده بود. رئیس جمهور سابق آمریکا در مراسم افتتاح رسمی بنیاد بوش در ایالت تگزاس از شروع سلسله اقداماتی برای کمک به جریان اپوزیسیون داخل نظام خبر داد و به گوشه هایی از این اقدامات هم اشاره کرد.
بوش از تهیه مجموعه ای از راهکارها با عنوان «بسته آزادی» خبر داده و اعلام کرد برخی از عناصر اپوزیسیون- مانند سازگارا- در این پروژه با ما همکاری خواهند داشت.
همچنین «آرام الی» سفیر آمریکا در بحرین هم مدتی قبل گفته بود، هدف اصلی آمریکا از تحریم ایران، حمایت از اصلاح طلبانی مانند کروبی و موسوی است.
انتشار گزارش تایم و اعلام رسمی درخواست کمک سبزها از آمریکا در حالی است که سران اصلی فتنه سبز پس از گذشته حدود دو هفته هیچ واکنش خاصی نسبت به سخنان بوش نشان ندادند.لیست کل یادداشت های این وبلاگ