بوی توطئه می آید، اما از کدام سو؟
بوی توطئه می آید، اما از کدام سو؟
هاشمی رفسنجانی گفت بوی توطئه به مشام می رسد.
وی این موضع را درباره انتقاد اخیر آیت الله یزدی عنوان کرده است. آیت الله یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اخیرا گفته بود: آقای هاشمی اگر امروز می خواهید صحبت کنید جسارت به عکس امام و توهین روز عاشورا را محکوم کنید. معنی ندارد که بیایید و دوباره بر مواضع خود پافشاری کنید.
وی همچنین با بیان اینکه مواضع آقای هاشمی از موضع گیری سه پهلو هم گذشته است، نسبت به دوری هاشمی از نظام ابراز نگرانی کرده بود.
آقای هاشمی در واکنش به این اظهارات تصریح کرد که با اطلاعات رسیده بوی توطئه به مشام می رسد.
فارغ از محتوای نقد و انتقاد مطرح شده بین آقایان یزدی و هاشمی، آنچه در این میان قابل تامل است عبارت آقای هاشمی است مبنی بر اینکه «بوی توطئه به مشام» می رسد.
ابهام این عبارت در این است که چگونه آقای هاشمی انتقاد یک چهره روحانی- آن هم در طراز رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم- نسبت به شخص خود را حمل بر توطئه می کند اما در فتنه انگیزی و آشوب افکنی 7 ماه گذشته، رد پای روشن توطئه های استکبار را مشاهده نمی کند و هشدار نمی دهد. ابهام دیگر این است که «مجرای اطلاعات رسیده» چگونه مجرایی است که انتقاد آقای یزدی را در ظرف توطئه می گنجاند اما توطئه های حقیقی و آشکار انگلیس و اسرائیل و آمریکا را از چارچوب داخلی توطئه خارج می کند! یعنی آتش زدن تصویر حضرت امام، حرمت شکنی بی سابقه در روز عاشورا، شعار دادن به نفع آمریکا و اسرائیل در روز جهانی قدس و روز ملی مبارزه با استکبار، حذف اسلام از جمهوری اسلامی، آتش افروزی و ترور و... هیچ کدام بوی توطئه استکبار علیه اصل نظام را پراکنده نکرد اما انتقاد از شخص آقای هاشمی- فارغ از درست یا نادرست بودن آن- نشانه توطئه بود؟!
شایان ذکر است آقای هاشمی در اظهارات اخیر خود به درستی تصریح کرده است: اصل ولایت فقیه محور جمهوری اسلامی است و اگر ولایت و جایگاه رهبری آسیب ببیند نمی توان آینده خوبی برای کشور متصور بود.
یک سایت وابسته به سازمان «سیا» موضع اخیر مهدی کروبی مبنی بر اینکه احمدی نژاد را رئیس جمهور می داند، گل زدن به دروازه خودی خواند!
هرچند که مسعود بهنود سلطنت طلب مقیم لندن تلاش کرده بود به توجیه و مصادره به مطلوب موضع غافلگیر کننده کروبی بپردازد اما سایت گویانیوز مصر است که اقدام کروبی گل به دروازه خود (ضدانقلاب) بوده است.
گویانیوز در کاریکاتوری، کروبی را در کنار بهنود و چند نفر از عناصر ضدانقلاب دیگر و در وسط زمین فوتبال به تصویر کشیده است. در این کاریکاتور، کروبی توپ را به دروازه ضدانقلاب زده و بهنود در گوشی به او می گوید: حالا ما گفتیم پاس به عقب بود ولی خودمونیم... زدی توی گل خودمون.
سایت ضدانقلابی رادیوزمانه که هماهنگ با رادیوفردا (دیگر ارگان رسمی سازمان سیا) فعالیت می کند، از قول جمشید اسدی از عناصر ضدانقلاب مقیم خارج از کشور به تخطئه اقدام کروبی پرداخت. اسدی با بیان اینکه توضیحات بعدی از قول کروبی چیزی را حل نمی کند، گفت: اینکه ایشان از خرداد 88 تا به امروز منتظر ماندند که امروز اعلام کنند به علت تنفیذ مقام رهبری، این دولت را می پذیرند، موجب کمال تعجب است و از موضع گیری های شیردلانه آقای کروبی به دور است.
وی درباره «لطمه موضع گیری کروبی به جنبش (فتنه) سبز» هم اظهار داشت: این موضع، نفس مبارزه جنبش سبز را زیر سوال می برد. اگر این حرف درست است پس جنبش سبز، آقای کروبی و همه ما باید عذرخواهی کنیم که از 22 خرداد تا به امروز جنجال آفریده ایم.
این عنصر ضدانقلاب در پاسخ خبرنگار که می گفت« آقای کروبی و آقای موسوی همیشه گفته اند جنبش را در چارچوب قانون اساسی راه می برند، الان هم مطابق همین قانون اساسی، احمدی نژاد رئیس جمهور است»، اظهار داشت: همین جاست که با کمال تاسف باید از وقوع یک شکاف در جنبش بیمناک و هراسناک بود. مگر آقای کروبی و آقایان موسوی و خاتمی نمی دانستند دولت احمدی نژاد تنفیذ شده است؟ حس تسلیم طلبی نگران کننده است. این مواضع دقیقاً تسلیم طلبی است.
اما علی کشتگر از اعضای گروهک فدائیان خلق و همکار دایمی رادیو فردا در اظهاراتی متناقض از یکسو مدعی شد «هیچ چیز عوض نشده و حرف های آقای کروبی چیز تازه ای نیست» و از طرف دیگر گفت «آقای کروبی این مسئله را مطرح کرده تا راه گفت وگو و میانجی گری هاشمی بسته نشود البته کروبی تهدید به ترور هم شده بود. فوراً نمی توان روی این نوع مانورها قضاوت کرد. مسلم است در 8 ماه گذشته آقای کروبی و آقای موسوی خیلی رشیدانه مقاومت کردند.
سایت ضدانقلابی روز نت از قول سعید رضوی فقیه هم نوشت: شاید آقایان کروبی، موسوی و خاتمی در بیان ضمیر خود دچار سوءتعبیر ناخواسته شده باشند ]![ لحن کیهان به عنوان اصلی ترین و رسمی ترین مفسر خواسته های نظام حکایت از آن دارد که نظام این مواضع را حمل بر ضعف و سستی و عقب نشینی کرده است.
سایت یاد شده در عین حال در مطلب دیگری به نقل از یکی از اعضای گروهک ادوارتحکیم نوشت: کتمان نمی کنم که اولین واکنش من پس از شنیدن سخنان مهدی کروبی مبنی بر «پذیرش احمدی نژاد به عنوان رئیس دولت، حس خوبی نبود. شبیه چنین حالتی را اندکی قبلتر نیز پس از خواندن بند اول بیانیه میرحسین موسوی تجربه کرده ام. واقعیت عریان و در عین حال تلخ اکنون ایران، بر سر کار بودن دولتی است که ریاستش را محمود احمدی نژاد برعهده دارد، واقعیتی این چنین آشکار، نیاز به تایید و یا پذیرش امثال موسوی و کروبی و نه هیچ کس دیگر نخواهد داشت. پس چه می شود بیان واقعیتی چنین خاطر دلسپردگان به دو کاندیدای معترض را مکدر می کند؟ و یا چگونه است که اپوزیسیون لمیده بر جای گرم و نرم خارج نشین، با نهایت حق به جانبی بر بوق و کرنا می کنند «سازش» اصلاح طلبان داخل را؟ اما کنش سیاسی آنگاه بر می دهد که منطبق بر واقعیت پیرامون بوده و به دور از وهم و خیال باشد.
نامبرده البته توضیح نداد که حضرات چرا پس از 8-7ماه تاختن در بن بست و سر کوبیدن به دیوار ملت و نظام، تازه به واقعیت پی برده اند.
سایت اخبار روز وابسته به گروهک فدائیان خلق هم طی تحلیلی تاکید کرد: متاسفانه در روزهای اخیر از زبان بعضی از رهبران اصلاح طلب بدون در نظر گرفتن مسیرهای یک مصالحه از موضع قدرت و مبتنی بر هدف موفقیت جنبش اظهاراتی ایراد شده است که در ذهن اکثریت توده ها نشانه هائی از تسلیم و بازگشت به نقطه صفر بوده است. بعضی از این دوستان ظاهراً از رخدادهای روز عاشورا تا حدودی دچار وحشت شده اند.
در همین حال روزنامه آلمانی فرانکفورتر روند شاو تحولات اخیر را نشانه «کمر خم کردن» سران فتنه توصیف کرد و نوشت: آنها نگرانند که در آینده نتوانند هیچ نقشی را ایفا کنند. جنبش سبز در ماه های اخیر دیگر در کنترل آنها نبوده است.
روزنامه آلمانی همچنین نوشته است: عقب نشینی های اخیر نشان از وجود چالش در جنبش سبز را نشان می دهد. این جنبش اگر به سیاستمدارانی اعتماد می کند که ریشه آنها در این نظام است، باید انتظار خیانت ]![ را نیز داشته باشد. خیلی ها در این جنبش کروبی را حامی می دیدند و خیلی های دیگر نیز به وی و میرحسین موسوی، محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی برای داشتن چنین نقشی شک داشتند.
این120 میلیون تومان ناقابل!
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کمک مالی پرداخت شده به هدیه تهرانی بازیگر سینما(به خاطر نمایشگاه عکس های وی !!) را 120 میلیون تومان اعلام کرد.
حمید بقایی با بیان این که نامبرده حدود 200 میلیون تومان درخواست کرده بود، به «فارس» گفت: اما 120 میلیون تومان به وی پرداخت شد.
وی افزود: از مجموع رقم پرداخت شده به هدیه تهرانی، 60 میلیون تومان از محل اعتبارات سازمان مناطق آزاد و 60 میلیون نیز در قالب مشارکت درطرح از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پرداخت شده است. سازمان میراث فرهنگی با دو شرط بازپرداخت کمک مالی از محل فروش تصاویر و ارائه نسخه اصلی(فایل اورجینال) تصاویر به سازمان برای نمایش در خارج از کشور به وی کمک کرده است.
وی ادامه داد: از نظر ما شخص عکاس که از هنرمندان مطرح است و در داخل کشور فیلم می سازد مطرح نبوده اما نمی دانیم مشکل همکاری با خانم هدیه تهرانی برای برگزاری نمایشگاه عکس چیست و چرا نسبت به این مسئله حساسیت وجود داشته که حالا باید هر روز برای این کار خود پاسخگو باشیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به روایت «ما حکم بالعقل حکم بالشرع» گفت: اگر ایراد منتقدین کمک به خانم هدیه تهرانی، موضوع اعتقادات اوست که باید بگوییم ما براساس اعتقادات افراد که با دولت هستند یا نیستند با کسی تعامل نمی کنیم و اگر بحث حجاب اوست که واقعا نمی شود به خاطر این مسئله به کسی کمک نکرد.
بقایی با دستکم گرفتن شعور ملت وخلط مبحث در مفهوم «معامله» افزود: «قانون کسانی که ممنوع المعامله هستند را مشخص کرده و خانم هدیه تهرانی در این فهرست قرار ندارد که به راحتی در کشور فیلم بازی می کند و فیلم می سازد و فیلم هایش اکران می شود و اگر هم بحث صنفی است که می توان او را عکاس تلقی کرد یا عکس های وی از نظر کیفی خوب است که باید در جای دیگری به این موضوع پرداخت».
این توجیهات نابجا برای یک اقدام غلط و غیرقانونی در حالی صورت می گیرد که اولا بازیگر نه چندان خوشنام مذکور در خدمت سینمای غیرارزشی- و بعضا ضد ارزشی- قرار دارد و ثانیا به بازیگری شناخته می شود نه عکاسی! از طرف دیگر مسئولان میراث فرهنگی باید اعلام کنند که پرداخت کمک های کلان این قدر سهل و آسان است که یک هنرپیشه بدنام و درجه چندم سینما می تواند با چند فریم عکس گرفتن، 120 میلیون تومان از بیت المال کاسب شود، علنا اعلام کنند تا بقیه شهروندان نیز از این بذل و بخشش های نه چندان بی حساب! بهره مند شوند .
موسوی چگونه اعتراض کند وقتی بخشی از پازل بهائیت است؟!
موسوی چگونه اعتراض کند وقتی بخشی از پازل بهائیت است؟!
اکبرگنجی ( اکبر گاف ) دن کیشوت فراری حلقه کیان و روزنامه های زنجیره ای، اخیرا در مصاحبه با شبکه بی بی سی انگلیس به انکار صریح امام زمان(عج) و عصمت ائمه علیهم السلام پرداخت. وی عضو تیم 5 نفره به سرپرستی بهاءالله مهاجرانی- وزیر ارشاد و سخنگوی دولت اصلاحات- است که خود را هسته اصلی و اتاق فکر جنبش سبز معرفی کرده اند بی آن که با مخالفت موسوی مواجه شوند.
با سپری شدن بیش از یک هفته از گستاخی اکبر- گاف و سکوت موسوی، سایت خبری «عصر ایران» که از سایت های اصلاح طلب و منتقد دولت به شمار می رود، به انتقاد از این سکوت پرداخت و نوشت: پافشاری و اصرار بر مواضع، هرگز به معنای آن نیست که موسوی درباره کسانی که با بلیت او سخن می گویند، نتواند یا نخواهد اعلام موضع کند. اخیرا اکبر گنجی در قالب عضو اتاق فکر جنبش سبز به دفاع از سبزها و موسوی می پردازد. البته تا این جای کار مشکلی نیست اما وقتی این بیان دیدگاهها باعث هزینه سازی برای شخص دیگر (موسوی) می شود انتظار این است که آن فرد اعلام موضع کند و نسبت خود با ماجرا را تبیین کند.
«عصر ایران» اضافه کرد: گنجی که روزگاری در دهه 60 خورشیدی شلوار لی پوشیدن جوانان، غیرت او را جریحه دار می کرد اینک در همان حال که مدعی حمایت از موسوی است مقدسات اکثریت قریب به اتفاق ملت ایران را به طور واضح زیر سؤال می برد و به راحتی و وقاحت، حتی منکر وجود مقدس امام زمان(عج) می شود. این در حالی است که حتی کسانی که در تقیدات مذهبی خود چندان مستحکم نیستند، معتقد به وجود امام عصر(عج) هستند و احترام آن حضرت را پاس می دارند و به عنوان مثال، در برگزاری مراسم جشن و شادی هم ترجیح می دهند آن را با نیمه شعبان مقارن سازند. در چنین شرایط و جامعه ای، ناگهان فردی پیدا می شود و با استفاده از تریبون رسانه های خارجی، صریح و وقیح، باور عمومی جامعه را به بازی می گیرد و از انکار امامی سخن می گوید که دهها میلیون نفر در کشور به او ایمان و عشق دارند. گنجی مدعی حمایت از شخصی (موسوی) می شود که بیانیه آخرش را با سلام و ارادت نسبت به جد امام زمان(عج) یعنی وجود نازنین امام حسین(ع) آغاز می کند.
سایت مذکور با نگرانی نوشت: «نمی توان موضوع را به سادگی برگزار کرد و از کنار آن با بی اعتنایی گذشت. وانگهی سکوت در برابر این موضع گیری های ضد دینی باعث می شود رقبای سیاسی با صغری و کبراهای خاص خود چنین وانمود کنند که موسوی نیز مانند حامی اش گنجی، اعتقادی به مبانی شیعه ندارد. لذا طبیعی است که فردی مانند موسوی که به واسطه افاضات ضددینی یکی از مدعیان حمایتش در معرض آسیب قرار دارد، به موضع گیری شفاف بپردازد. البته سخنان گنجی به حدی موهن بوده که حتی اگر وی مدعی حمایت از میرحسین نیز نبود، باز انتظار می رفت که چنین اهانت هایی به ساحت پاک امام زمان(عج) محکوم شود و اکنون که چنین شخصی ادعای حمایت از جنبش سبز و موسوی را نیز دارد و خود را عضو اتاق فکر این جریان هم می داند، لزوم موضع گیری و تبیین مواضع نسبت به سخنان او دوچندان می شود. سکوت موسوی در قبال اهانت ها و کفرگویی های کسی که حتی منکر قرآن نیز شده و محکوم نکردن این رویکرد، آن هم در شرایط فعلی، می تواند متضمن هزینه های سیاسی سنگینی برای موسوی وحامیانش باشد، آن هم در جامعه ای که قریب به اتفاقش شیعیان دوازده امامی اند و حتی اهل سنت اش نیز به خاندان رسول خدا(ص) خالصانه و عاشقانه ارادت دارند.»
ضمن تقدیر از غیرت دینی گردانندگان سایت عصر ایران، باید این حقیقت را گوشزد کرد که حوادث پس از انتخابات، رقابت بین جناح های سیاسی نبود و حوادث 7 ماه اخیر نیز این واقعیت را به تدریج نمایان کرد اما توقع موضع گیری موسوی علیه کفریات و اراجیف یک عضو اتاق فکر جنبش سبز، توقع دور از واقعی است. چگونه می توان از موسوی انتظار داشت علیه اراجیف یک مهره مفلوک و دم دستی سازمان سیا موضع بگیرد در حالی که خود در بیانیه 17، حرمت شکنان روز عاشورا را «مردم خداجو» توصیف می کند؟! یا چه توقعی است وقتی می بینیم طی حوادث 7 ماه گذشته عناصر ضدانقلاب با استفاده از بسترسازی و حمایت موسوی، تصویر حضرت امام را به آتش می کشند، علیه اصل ولایت فقیه فحاشی می کنند، به دعوت وی در روزهای ملی مبارزه با استکبار و قدس، به نفع آمریکا و اسرائیل شعار می دهند و اسلام را از جمهوری اسلامی حذف می کنند اما حتی یک کلمه مخالفت و اعتراض هم از او نمی شنوند؟ خوش بینانه ترین علت این است که موسوی با اطلاع از بدبینی و انزجار قاطبه مردم، درصدد است ضدانقلاب را از دست ندهد اما تحلیل های دیگر حاکی از این است که وی در همان پروژه ای نقش ایفا می کند که گنجی و سروش و مهاجرانی و کدیور و... قطعات دیگر پازل آن هستند. بنابراین موسوی به هر دلیل اجازه و جرئت ندارد که به عملکرد و مواضع گستاخانه عناصر بهایی مسلک، ضد دین و ضد انقلاب اعتراض داشته باشد.
خاتمی: سال 76 اگر احتمال پیروزی می رفت نامزد نمی شدم
خاتمی: سال 76 اگر احتمال پیروزی می رفت نامزد نمی شدم
خاتمی گفت اگر می دانستم در انتخابات سال 76 رئیس جمهور می شوم، نامزدی را قبول نمی کردم و کسانی هم که به من پیشنهاد نامزدی دادند، شاید اصلا این پیشنهاد را نمی دادند.
«روح الله- ش» عضو شورای مرکزی ستاد ملی جوانان 88 (حامیان خاتمی و موسوی در انتخابات اخیر) با اشاره به ملاقات یک سال پیش با خاتمی، مطالب فوق را از قول وی نقل کرد. ستاد یاد شده چند ماه پیش منحل شد اما در جریان انتخابات در امر شبکه سازی برای اردوکشی خیابانی فعالیت داشت و شماری از اعضای آن در بازداشت به سر می برند.
روح الله- ش در سایت ضدانقلابی روزنت نوشت: یک سال پیش در چنین روزهایی پس از آن که خاتمی اعلام کرد یا من می آیم یا میرحسین، به دیدار خاتمی شتافتیم و بسیار گله کردیم... او در آن ملاقات گفت من همان سال 75 هم که از من خواسته شد در انتخابات شرکت کنم اگر می دانستم رئیس جمهور خواهم شد قبول نمی کردم. من به همراه دوستانم فقط می خواستیم شعارهایی از جمله جامعه مدنی و آزادی های سیاسی را زنده کنیم تا زمینه برای حضور چهره های دیگر در انتخابات بعدی فراهم شود. اگر کسی می دانست که کاندیدای ما قرار است پیروز شود شاید اصلا به من پیشنهاد نمی کردند چه رسد به اینکه من بپذیرم. برای همین کسی باید کاندیدا باشد که هم از لحاظ شخصیتی توانمند باشد هم از لحاظ سیاسی در برابر تهاجم ها آسیب پذیری کمتری داشته باشد. من فکر می کنم میرحسین در این شرایط بهترین گزینه است. مهم پس از انتخابات است. باید فردی باشد که در شنبه پس از انتخابات روحیه حمایت از خواسته های مردم را داشته باشد. می دانم که میرحسین مرد روز شنبه است.
سایت ضدانقلابی روزنت سپس کسانی چون موسوی و کروبی و خاتمی را تنها گزینه های موجود معرفی کرد و نوشت: «ایرانیان خارج نشین از خاتمی و کروبی و موسوی حمایت می کنند. می دانیم که گزینه ای دیگر برای جایگزینی این 3 رهبر اصلاحات نداریم یا حداقل تاکنون کسی پیدا نشده است، بگذریم از شومن های تلویزیونی و اینترنتی. پس ای کاش به جای موضع گیری علیه این 3 نفر به ویژه خاتمی، کمی جانب احساس را کنار بگذاریم. اگر زورمان به رقیب نمی رسد دلیلی ندارد که خودی را حذف کنیم. البته کار سیاسی بدون انتقاد مثل اسب سواری بدون زین است، پس از مدتی هم اسب آسیب می بیند و هم اسب سوار»!!
گفتنی است نقل قول یاد شده مربوط به یک سال پیش است که هنوز موسوی و کروبی با رادیکالیسم کور، ته مانده حیثیت و آبروی مدعیان اصلاحات را تبدیل به خاکستر نکرده و به دست باد نسپرده بودند وگرنه آخرین نامه نگاری های خاتمی با مقامات ارشد نظام و سخنان وی در محافل خصوصی مجمع روحانیون و... حاکی از ناراحتی شدید او از نتیجه تندروی ها و بازی آشکار موسوی در پروژه های ساختارشکنانه است. خاتمی در جلسات خصوصی ابراز داشته که عملکرد موسوی پس از انتخابات باعث بدگمانی شدید نظام و مردم به اصلاح طلبان و بسته شدن راه بازگشت به حاکمیت شده است.
کواکبیان: ما خط خود را از بیگانگان جدا کردیم؛ به موسوی کار نداری
کواکبیان: ما خط خود را از بیگانگان جدا کردیم؛ به موسوی کار نداریم
دبیر کل حزب مردم سالاری در پاسخ به اینکه در بیانیه های موسوی اثری از جدا کردن خطش با اصلاح طلبان دیده نمی شود گفت: ما طی بیانیه هایی خط خود را از بیگانگان جدا کردیم و دراین زمینه بسیار صحبت کردیم و به موسوی کار نداریم.
مصطفی کواکبیان در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا درباره علت عدم مرزبندی اصلاح طلبان از مقامات و رسانه های خارجی اظهار داشت: ما به عنوان حزب مردم سالاری مرزبندی کردیم از آنها هم خواستیم بحث طرفداری ازاصل نظام ،رهبری و اصول قانون اساسی را بیشتر مطرح کنید تا آنها بفهمند که با اینها فرق می کنید گفتند "ما که تکلیفمان معلوم است" گفتم نه باید همان را هم بیان کنید.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس افزود: واقعیت این است که هردو طرف باید بتوانند حرف هایشان را بزنند ،تفاهم هایی حاصل شود و روی حداقل ها اشتراکاتی پیدا شود بالاخره هر دو طرف قانون اساسی و نظام را قبول دارند اما در بحث نحوه برخورد یکی می گوید به خودسرها نباید اجازه داد این کارها را بکنند و یکی هم می گوید شما که رهبری را قبول دارید همین را بیشتر بگویید که البته حرف درستی است لذا جمع این دو می تواند اثربخش باشد.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی درباره نقش رهبر معظم انقلاب در مهار بحران تصریح کرد: اصل ایشان است ایشان باید اراده و تدبیرکنند ما در خدمت هستیم.
دبیر کل حزب اصلاحطلب مردم سالاری درباره علت ترک کردن کنگره این حزب از سوی احمد توکلی بیان داشت: یک اشتباهی در ذهن آقای توکلی رخ داد که فکر کرد من گفتم الان می خواهیم بحث های داخلی حزب را مطرح کنیم به همین دلیل کنگره را ترک کرد.
مصطفی کواکبیان در پاسخ به سوالی درباره چگونگی شرکت اصلاح طلبان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اذعان داشت: ما معتقدیم باید اتحاد مجموعه اصلاح طلبان شکل بگیرد، برنامه ریزی شود، مایوس هم نشویم و تنها در چارچوب اجرای قانون اساسی حرکت کنیم.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ