سردبیر چند روزنامه زنجیره ای توقیف شده بلافاصله پس از آزادی از زندان، با صدای آمریکا مصاحبه کرد.
محمود شمس (ماشاءا... شمس الواعظین) با اذعان به اینکه همکاران سابقش اکنون در بی بی سی و صدای آمریکا کار می کنند و از اعضای سابق انجمن صنفی هستند گفت: اتهامی که به من وارد شده اقدام علیه امنیت ملی و علیه نظام بوده است.
وی درباره همکاری نوچه های خود با صدای آمریکا و بی بی سی گفت: در زندان بیشتر موضع منفی درباره این همکارها داشتند اما در جواب گفتم شما باید ناراحت باشید، محدودیت هایی ایجاد کردید و روزنامه ها را بستید و اینها در جست وجوی کار بودند و رفتند سراغ رسانه ها و در آنجا فعالیت می کنند.
وی با وجود این مغالطه توضیح نداد چه نسبتی میان روزنامه های زنجیره ای توقیف شده و بی بی سی و صدای آمریکا وجود دارد که همکاران این روزنامه ها وقتی از کشور می گریزند رسماً در رسانه های استکباری و ضدانقلابی جذب و استخدام شوند. به عبارت دیگر کدام هدف مشترک را میان مطبوعات زنجیره ای (پایگاه مطبوعاتی دشمن) و رسانه های دولتی رژیم های کینه توزی نظیر آمریکا و انگلیس می توان جست وجو کرد که باعث همکاری های نزدیک می شود؟
افراطی گری و خیانت های مربوط به روزنامه های زنجیره ای تحت نظر شمس الواعظین به حدی بود که به هنگام بازداشت وی در دولت اصلاحات، مهاجرانی وزیر وقت ارشاد به رغم حمایت های صریح از مطبوعات ضدانقلاب تصریح کرد زندان کفاره شرابخواری های بی حساب شمس الواعظین است. مهاجرانی همچنین از حضور عناصر سلطنت طلب و گروهکی برانداز در روزنامه های زنجیره ای جامعه و توس (به سردبیری شمس الواعظین) خبر داده و آنها را سوءاستفاده چی قلمداد کرده بود .
لیست کل یادداشت های این وبلاگ