کروبی؛ از« شهرام» تا «تله کام»
کروبی؛ از« شهرام» تا «تله کام»
برخوردقانونی باپسر مهدی کروبی به دلیل فعالیت سوء اقتصادی اگر به صورت درست پیش برود،شاه کلید باب جدیدی خواهدشد.
برخورد قانونی با پسر مهدی کروبی به دلیل فعالیت سوء اقتصادی و مسائل مرتبط با شرکت پرشین تله کام اگر به صورت درست پیش رفته و گرفتار تعارفات و مصلحت سنجی های رایج نشود ، شاه کلید باب جدیدی است که می تواند به افزایش اعتماد عمومی نسبت به نظام اسلامی کمک شایانی کند.
ارزیابی تصمیمات سیاسی مردم خصوصا" در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری به خوبی نشان می دهد که «مبارزه با فساد اقتصادی» یکی از مطالبات جدی مردم است و ملت از مسئولان خود انتظار برخورد جدی با این مقوله آزار دهنده را دارند. کمااینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیر در دهه اخیر ، با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد اقتصادی یکی از ارکان اصلی اصلاحات واقعی است ، بارها ضرورت تحقق این مبارزه را به مسئولان کشور یادآور شده اند.
البته باید اذعان داشت که مقوله مبارزه با فساد اقتصادی بسیار پیچیده و حساس است و ظرافت های خاص خود را می طلبد. یکی از پیچیدگی های این مبارزه ، اتصال کانون های فساد اقتصادی با برخی مراکز و محافل سیاسی و منسوبین به برخی چهره های مشهور سیاسی است که به مثابه حاشیه امن مفسدان عمل می کنند.
یکی از شگردهای اصلی مفسدان اقتصادی برای بالا بردن هزینه برخورد با خود ، وصل شدن و یا احیانا" آلوده کردن شخصیت های سیاسی و یا منتسبین به آن هاست. متاسفانه طی سال های حاکمیت دوم خرداد این روند شدت زیادی گرفت و به دلیل استیلای روحیه اباحه گری بر جریان حاکم ، کانون های فساد توانستند ارتباطات گسترده ای را با چهره های سیاسی و منسوبین آن ها برقرار نمایند.
ماجرای شهرام جزایری یکی از نمونه های عینی این روند مخرب بود که افشای آن موج سنگینی در کشور ایجاد کرد. متاسفانه مسئولان وقت قوه قضائیه بنا به دلایل متعدد خصوصا" تعارفات سیاسی برخورد قاطعی با پرونده «شهرام گیت» نداشتند و چهره های شاخصی چون مهدی کروبی که گفته می شد حدود 300 میلیون تومان از شهرام جزایری پول گرفته است ، با برخورد قانونی مواجه نشد. اگرچه گفته می شود شخص آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس وقت قوه قضائیه در یک جلسه محدود ، عملکرد کروبی در گرفتن 300 میلیون از یک مفسد اقتصادی را تقبیح نموده به گونه ای که موجب واکنش عصبی کروبی و به هم خوردن تعادل وی شده است ؛ با این وجود اقدام قانونی مشخصی برای پیگیری این موضوع بعمل نیامد و آقای کروبی در جریان رقابت های انتخابات دهم ریاست جمهوری در جریان مناظره با احمدی نژاد مقابل دیدگان میلیون ها ایرانی گرفتن پول از شهرام جزایری را تایید کرد بدون آن که هراسی از تبعات قانونی آن داشته باشد.
البته این ماجرا محدود به آقای کروبی نیست. برخی دیگر از چهره های سیاسی مشهور و فرزندان آن ها گرفتار چنین وضعیتی هستند. فرزندان برخی چهره های برجسته ، به فعالیت های سوء اقتصادی و دلالی های کلان و رانت خواری های خیره کننده ، شهره شهرند و بدن بستان های فاسد مالی آن ها حتی با عناصر بیگانه و خارجی شهرت جهانی یافته است ؛ اما به رغم ضربه ای که عدم برخورد قضایی با آن ها به اعتماد عمومی می زند ، تا به امروز شاهد برخورد مستمر و قاطعی با این افراد نبوده ایم.
آنچه از فحوای بیانات رئیس جدید قوه قضائیه آیت الله صادق آملی بر می آید این است که برخورد با فساد و مفسدان اقتصادی یکی از محورهای اصلی برنامه های ایشان در قوه قضائیه است. به طور طبیعی این برخود باید از عناصر اصلی و به قول معروف دانه درشت ها آغاز شود تا مردم به قاطعیت دستگاه قضا و نیز استمرار این روند اعتماد کنند. هیالبته باید بر این نکته تاکید کرد که برخورد با این پدیده مخرب و عناصر آن می بایست بدور از شائبه های تبلیغاتی و مستند به اسناد و شواهد محکمه پسند باشد.در این صورت می توان امیدوار بود که غده چرکینی که سالیان متمادی است موجب نارضایتی مردم و رهبری شده است از بیخ و بن کنده شود. انشاء الله.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ